This project is an interior design of a dispensing pharmacy facing a street on which some competing pharmacies are located. So it was also requested to create a distinguished facade.
Mainly two elements, glass partition and three-vaulted ceiling, form the space.
The glass partition in the middle of the pharmacy separates it into two parts, front and back, customers’ zone and dispensing zone. And the three-vaulted shape gently indicates reception and waiting space for patients.
Covered with the vaulted ceiling, patients can feel cosy and relaxed atmosphere.
The three-vaulted shape can be recognized from outside and the design differentiate the pharmacy from others on the street.


Location Tokyo, Japan
Architects MAMM DESIGN
Lighting Designer LIGHTDESIGN
Completion Year 2015
Photographs Takumi Ota